Pregled emisija TV program Pokrivenost signalom O Plusu Newsletteri i medijske analize

Dolina vukovaSerija prati život tajnog agenta državne sigurnosne službe koji je nakon promjene vizuelnog identiteta „ubačen" u tursku mafiju. On pokušava otkriti i sabotirati njihove tajne planove, koji svakim danom uništavaju Tursku. Put osvete bit će prožet avanturom, borbama, strašću, ali i neočekivanim ljubavnim zapletom.

Rođen kao Efe Karahanli, sin moćnog mafijaškog šefa, Ali Džandan kidnapovan je od tajne Vladine službe sigurnosti, koja ga je podigla i ubacila u redove mafije s potpuno novim identitetom i obučila svemu što će na kraju dovesti do toga da on postane Polat Alemdar. U namještenoj saobraćajnoj nesreći Ali strada, a njegovi najmiliji vjeruju u to. Podvrgava se plastičnoj operaciji i oporavlja, uzimajući lik Polata Alemdara, njegovu izmišljenu prošlost i emocije.

Nikada ne postavljajući pitanje zašto je morao napustiti život kao Ali Džandan i zaboraviti prošlost i svoju jedinu ljubav, Polat je odlučan u tome da svojoj zemlji služi kako niko nikad nije služio. Cilj njegove misije je raskrinkavanje mafije na čijem je čelu niko drugi nego njegov otac Mehmet Karahanli, koji je ujedno i šef tajnog udruženja "Vijeće vukova”.

Između dobra i zla, prijatelja i neprijatelja, ljubavi, uspomena i nade da je njegova misija veća od samog života, Polat herojski služi svojoj zemlji i prijateljima, ne zaboravljajući ko je, ne napuštajući one koji su mu sve u životu i koje voli. Svojom hrabrošću, poštenjem i iskrenim emocijama glavni lik probudit će ono najljepše u čovjeku.

Uskoro u našem programu  s emitovanjem počinju i prve epizode pete sezone "Doline vukova" pod nazivom "Zasjeda". Šta će Polat uraditi nakon što izgubi suprugu i dijete? S kim se obračunava i hoće li se pomiriti sa svojom desnom rukom Memetijem?

Glavni glumci: Necati Sasmaz i Ozgu Namal
Žanr: akcija
Uloge: Necati Sasmaz, Ozgu Namal, Erdem Erginej, Kerem Firtina
Reditelj: Osman Sinav